onsdag 31 augusti 2016

Studera svenska på InternetInternet är en guldgruva med massor av användbara online program, animeringar, spel, självtester, övningar och filmer med mer. Tanken med denna sida är att samla de absolut bästa och mest användbara länkarna för att underlätta för inlärningen, men också för att göra skolämnen mer levande och spännande. Det skall vara roligt och lätt att lära sig !
och inte nog med utan det kommer att finnas även kurser som handlar om datakunskap och mycket mer.

På denna sida finner du inte bara länkar som gäller svenska språket, utan också länkar inom studieteknik och lärstilar. Där kan du gå in och testa dig själv och se hur just du lär dig på ditt bästa sätt. 
Jag vill gärna göra denna sida mer Lärorik efterfrågad för samarbetsinlärning och vill sprida det vidare, så finns det även länkar för lärare, länkar med bra information och övningar om just samarbetsinlärning.
Sidan riktar sig främst till nyanlända samt de som inte har svenska som modersmål. Denna sida passar även grundskola elever och andra som vill och önskar sig en uppdatering.
Jag har särskilt fokuserat på Svenska språket, övningar och tester i andra ämnen också. matematik. 
Sidan är tänkt att växa och förändras allt eftersom nya behov uppstår. Kom därför gärna med tips och synpunkter på innehållet och upplägget!
Besök oss på facebook
OBS!
English: Many Mac, iPad, iPhone and smartphone users cannot view the online exercises with ”flash” objects. If so, download the following browser which supports flash:
PUFFIN Browser

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar